Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Прискорення змін для подолання водної кризи в Україні»

ШАНОВНІ  КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції «Прискорення змін для подолання водної кризи в Україні», присвяченій Всесвітньому дню водних ресурсів.

Мета конференції – актуалізувати і привернути увагу суспільства до прискорення змін для розв’язання кризи в галузі водопостачання і санітарії та необхідності відновлення, збереження і раціонального використання водних ресурсів.

Конференція запланована на 22 березня 2023 року за наступними тематичними напрямками: стале водокористування, охорона та відтворення водних ресурсів; сільськогосподарські меліорації та використання меліорованих земель; екологія та економіка природокористування.

Чудова новина для всіх учасників –  збірник матеріалів конференції буде розміщено на сайті Інституту з присвоєнням цифрового ідентифікатору DOI, а всі бажаючі зможуть ознайомитися з доповідями, тезами та висновками учасників у відкритому доступі.

Окрім того,  найбільш актуальні та змістовні доповіді, за рішенням науково-організаційного комітету конференції, будуть опубліковані в науковому журналі «Меліорація і водне господарство», який є фаховим виданням категорії «Б». Це відмінна нагода для авторів показати свої наукові досягнення та підвищити їх рейтинг у світовому науковому просторі.

Інформаційний буклет                                   Brochure_of_the_conference

Реєстрація

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + two =