Онлайн-курс «Написання грантів: як знайти кошти та написати виграшну пропозицію»

Щоб підтримати українських студентів і науковців у цей важкий воєнний час Університет штату Пенсильванія (або скорочено Penn State) і Дорадчий Офіс при Університеті (Penn State Extension) запропонували онлайн-курс «Написання грантів: як знайти кошти та написати виграшну пропозицію | https://extension.psu.edu/grant-writing-how-to-find-funds-and-write-a-winning-proposal». БЕЗКОШТОВНО для перших 1000 зареєстрованих учасників з університетів-партнерів в Україні!

Матеріали курсу представлені англійською мовою. Онлайн-курс надається в записі і його можна пройти самостійно у вільний час. Навчальні матеріали складаються з відео, зображень, коротких текстів та запитань для перевірки знань. Зареєстровані учасники матимуть доступ до курсу протягом 365 днів із моменту початку курсу. Курс зазвичай займає близько 4 годин, і після успішного проходження коротких тестів ви отримаєте сертифікат про проходження курсу.

У курсі учасники дізнаються як:
• шукати можливості для отримання грантів за допомогою різноманітних методів
• написати ефективну грантову пропозицію
• розглядається грантова пропозиція
• швидко та ефективно відповідати на запити пропозицій (requests for proposals, RFP)
• ефективно працювати з фондами
• зрозуміти, як поєднати свою місію з місією спонсора
• будувати стосунки зі спонсорами

Варто зазначити, що спочатку курс був розроблений для аудиторії в США. Хоча певні секції стосуються джерел фінансування в Сполучених Штатах, інформація курсу про визначення джерел фінансування та написання пропозицій щодо грантів є актуальною незалежно від географічного розташування. Цей курс з написання грантів насамперед орієнтований на викладачів і професіоналів організацій, які шукають фінансування для конкретних проектів. Однак, курс також може бути корисним для молоді, зацікавленої у розумінні процесу забезпечення фінансування проекту.

Для отримання інструкцій щодо реєстрації та промо-коду БЕЗКОШТОВНОГО доступу до цінного курсу зертатись до членів Ради молодих вчених Інстутиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × four =