Книга “Ради молодих вчених України: 2022. Незламні”

 

Рада молодих учених при МОН України презентувала Книгу “Ради молодих вчених України: 2022. Незламні” в електронному форматі. До участі у написанні книги залучено колективи 70+ Рад молодих вчених закладів вищої освіти та наукових установ України, у тому числі Раду молодих вчених Інституту.

Збереження членів РМВ та забезпечення їхньої професійної реалізації стало ключовим питанням під час воєнного стану. Керівництво ІВПіМ у тісному контакті з кожним молодим науковцем робило все для забезпечення необхідною базою для подальших досліджень з урахуванням неможливості проведення польових досліджень на тимчасово окупованих територіях, де розташовані більшість полігонів. Під час воєнного стану нові темпи здобула  робота у міжнародному просторі: проводились перемовини з партнерами ІВПіМ задля тимчасового прихистку вчених і їх сімей, пошук нових пріоритетних напрямів співпраці, конкурсів і пропозицій стажувань, до яких можна залучити членів РМВ.

Загалом книга містить 484 сторінки узагальненої інформації про життєстійкість, активну діяльність, внесок у розвиток української науки, командну роботу для розбудови та відновлення України молодих вчених.

У книзі «Ради молодих вчених України: 2022. Незламні» розповідають про сучасний стан, перспективи роботи, самоорганізаційний потенціал молодих науковців, обмін кращими практиками.

 

Книга розміщена за посиланням: Книга_Рад_2022 (інформація про Раду молодих вчених Інституту на ст.185)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen + 10 =