Щодо проєкту «Поєднання потреб науки та бізнесу для повоєнного відновлення економіки України»

Запрошуємо взяти участь у партнерському проєкті «Поєднання потреб науки та бізнесу для повоєнного відновлення економіки України», який став можливим завдяки участі Українського Фулбрайтівського Кола за підтримки Посольства США в Україні.

Метою проєкту є збільшення ефективності партнерських відносин між бізнесом та наукою в Україні у галузях сільського господарства та енергетики, що є особливо актуальним за сучасних умов.

До участі запрошуються вчені, які мають напрацювання, дослідження чи розробки у галузі сільського господарства та енергетики і зможуть підготувати власні (за потреби командні) R&D-проєкти, а також стануть агентами змін в комунікації з бізнесом та інвесторами з метою комерціалізації наукових розробок.

Проєкт передбачає фінансування проїзду до та з м.Київ та проживання учасників під час проведення хакатонів (2 дні, офлайн, м. Київ). Кількість учасників – 30 осіб для кожної сфери. Під час роботи учасники будуть розділені на команди по 2-3 людини в кожній.

Вік, стать – без обмежень.
Участь у проєкті безкоштовна.
Вибір кандидатів відбувається на конкурсній основі.

Для участі у проєкті потрібно у термін до 25 листопада 2023 р. заповнити реєстраційну форму за посиланням: енергетична сфера, або сільське господарство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × four =