Стипендії Програми ім. Фулбрайта для молодих дослідників та викладачів на 2024-2025 конкурсний рік

Розпочався конкурсний цикл 2024-2025 від Програми імені Фулбрайта в Україні. Деталі про всі наявні програми для українців на нашому офіційному сайті: https://fulbright.org.ua/uk/programs/

Запрошують викладачів, аспірантів, співробітників освітніх і наукових установ до участі у фулбрайтівській програмі для молодих дослідників та викладачів (віком до 45 років) Fulbright Research and Development Program (FRDP).

Кінцевий термін подання заявок – 1 листопада 2023 року.

FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM:

Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців.

У конкурсі можуть брати участь особи віком до 45 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

Запитання щодо програми Fulbright Research and Development Program (FRDP) можна поставити, надіславши електронний лист на адресу:  ibarysh@iie.org;  office.ukraine@iie.org

У робочі дні, з понеділка по п’ятницю, з 10.00 до 17.00, отримати інформацію стосовно програми можна за номером: +38 (067) 394 91 99.

Про стипендіатів Програми ім. Фулбрайта останніх років можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників: https://fulbright.org.ua/uk/library/.

2 коментарі до “Стипендії Програми ім. Фулбрайта для молодих дослідників та викладачів на 2024-2025 конкурсний рік”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − 15 =