МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ РОКУ_Урочиста церемонія нагородження

20 травня 2023 року в Будинку вченого НАН України відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів щорічного всеукраїнського конкурсу Ради молодих учених при Міністерстві освіти та науки України «Молодий вчений року» за підсумками діяльності у 2022 році. Щорічно експерти обирають 100 кращих молодих вчених України за різними номінаціями.

Святковий захід пройшов у дружній та невимушеній атмосфері. Протягом заходу лунали привітання від почесних гостей, видатних науковців та громадських діячів України. Символічним є об’єднання та відзначення найкращих молодих науковців України в День науки.

Всі гості отримали подарунки та приємні емоції, а лауреати «науковий Оскар» та визнання своєї наукової діяльності.

Цьогоріч РМВ ІВПіМ НААН презентувала свої здобутки у номінації «Рада молодих вчених ЗВО / наукової установи» та посіла 2 місце у Всеукраїнському рейтингу. Детальніше про конкурсантів на сайті Конкурсу: https://leaderscientist.ysc.in.ua/

Під час проведення було оголошену подяку за вагомий особистий внесок у розвиток науки в Україні, віддану працю та професійну майстерність під час проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу “Молодий вчений року-2022” голові РМВ ІВПіМ НААН Ярославі МОСІЙЧУК.

Щиро радіємо успіхам молодих вчених України та разом тримаємо науковий фронт!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − 16 =