День відкритих дверей 2023 в Інституті водних проблем і меліорації

4 травня 2023 року в Інституті водних проблем і меліорації відбувся день відкритих дверей для потенційних аспірантів та докторантів.

Захід, присвячений умовам та можливостям вступу до аспірантури та докторантури, пройшов у гібридному режимі та у дружній і невимушеній атмосфері. Запрошені дізналися про історію створення Інституту, його структуру, основні здобутки та внесок у розвиток галузі меліорації та водного господарства.

Директором, Михайлом Яцюком, були презентовані сучасні напрямки діяльності установи, потенціал дослідної мережі та лабораторної бази, перспективи майбутньої роботи, стан та показники інтеграції у світовий науковий простір.

Відвідувачі та онлайн слухачі мали можливість ознайомитись зі спеціальностями та напрямками навчання, а також особисто поспілкуватися з гарантами наукових програм, викладачами, науковцями та потенційними роботодавцями. На заході вони дізналися про програми навчання за спеціальностями 192-Будівництво та цивільна інженерія та 201-Агрономія, ознайомилися з вимогами до вступу, умовами та перебігом навчального процесу, можливостями наукової роботи в інституті під час навчання та після його закінчення.

Олексій Харламов, заступник голови РМВ Інституту з наукової роботи, детально розповів про мету, основні завдання та напрямки діяльності Ради для підтримки молодих вчених. Рада молодих вчених

Щиро віримо, що спільна діяльність проведена у стінах Інституту допоможе поглибити знання та навички і стати успішними професіоналами.

Інформація Інституту водних проблем і меліорації НААН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 5 =