2024 Japan International Award for Young Agricultural Researchers (Japan Award)

Міністерство аграрної політики, лісового та рибного господарства Японії та Японський міжнародний дослідницький центр сільськогосподарських наук (JIRCAS) https://www.jircas.go.jp/en проводять конкурс серед молодих дослідників, які мають наукові напрацювання в галузі сільського, лісового господарства, рибальстві та суміжних галузях з країн, що розвиваються.

Метою конкурсу є підтримка Японією та підвищення мотивації талановитих молодих науковців з країн, що розвиваються, які роблять внесок у дослідження та розробки в сільському господарстві, лісовому господарстві, рибальстві та суміжних галузях.

До участі у конкурсі запрошуються науковці-дослідники віком до 40 років, які працюють у зарубіжних науково-дослідних установах та займаються дослідженнями й розробками у вищезазначених галузях. Переможцями конкурсу можуть бути обрані до 3 учасників, кожен з яких отримає грошову винагороду в сумі $5,000. Кандидати для участі мають бути рекомендовані відповідним науково-дослідним інститутом. Від кожного інституту, включаючи його філії, може бути рекомендований лише один науковий співробітник. Заявки для участі приймаються до 17 травня 2024 року.

Детальна інформація про умови участі в конкурсі розміщується за посиланням https://www.jircas.go.jp/en/young_award/2024. Для участі у конкурсі
необхідно зареєструватися за посиланням https://www.jircas.go.jp/en/form/japanaward.

Japan Award 2024_en

У разі виникнення додаткових запитань необхідно звертатися до Секретаріату Японської міжнародної премії для молодих дослідників сільського господарства, відділу  інформації та зв’язків з громадськістю: e-mail: jaward2024@ml.affrc.go.jp, +81-29-838-6708.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + 19 =