UNIWERSYTET WARSZAWSKI DLA UKRAINY / ВАРШАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ДЛЯ УКРАЇНИ

Функціонує програма «Варшавський Університет для України», координатором якої є Факультет Економічних Наук Варшавського Університету.
«Варшавський Університет для України» (компонент проекту Третій Місія Факультету Сучасних Мов Варшавського Університету) ця програма спрямована на підтримку біженців з України, які прибули до Польщі після 24 лютого цього року.
Програма «Варшавський Університет для України» має міждисциплінарний характер, вона об’єднує аж 19 різноманітних заходів, які здійснюють співробітники 21 підрозділів Варшавського університету. Його менеджером є д-р. Агнешка Рожицька з факультету Економічних Наук Варшавського Університету, яка також відповідає за заснування програми.
Вартість програми 13 045 248,75 злотих. Термін його реалізації охоплює період з 15 жовтня 2022 року по 31 жовтня 2023 року. Планується навчити не менше 3 тис. осіб.
У рамках програми будуть реалізовані різні заходи для підтримки біженців з України (курси польської мови як іноземної, курси англійської мови, інші мовні курси (португальська, французька, іспанська, німецька, італійська), семінари з планування кар’єри та перекваліфікування, та ін.).
До реалізації програми залучені працівники факультетів економічних наук, сучасних мов, полоністики, психології, та ін.
Джерело фінансування: Програма співфінансується Європейським Союзом у рамках Європейського соціального фонду з операційної програми «Знання, освіта та розвиток».
Контакт у справі курсів: misjaua@wne.uw.edu.pl
tel.: 22 55 49 183 informacja PL
tel.: 22 55 49 186 informacja PL/ інформація UKR

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × five =