Підтримка українських науковців від Elsevier

На початку цього року з моменту вторгнення в Україну компанія Elsevier негайно вжила заходів для підтримки колег та їхніх сімей. Для полегшення роботи дослідників у складних умовах, STM Journals створили Ресурсний центр, де українські дослідники можуть зареєструватися, щоб отримати доступ до Elsevier, Scopus, бази даних рефератів і цитувань, яка підготовлена експертами; пошукової системи Researcher Discovery; Researcher Academy, для безкоштовних модулів електронного навчання, розроблених світовими експертами, а також ScienceDirect і Mendeley. Також українцям запропонано доступ до клінічного контенту для лікарів-клініцистів та студентів медичних коледжів та університетів.

Щоб отримати безкоштовний доступ, слідуйте інструкції поданій нижче.

Зайдіть на сторінку реєстрації, ви отримаєте електронний лист з інструкціями, який міститиме Ваш ідентифікатор та пароль.

  1. Зайдіть на сторінку реєстрації
  2. Введіть свій унікальний ідентифікатор реєстрації: 959974739574×4303
  3. Введіть пароль: 7458744
  4. Натисніть продовжити.
  5. Створіть новий профіль зі своєю адресою електронної пошти АБО прив’яжіть свій безкоштовний доступ до наявного профілю через адресу електронної пошти.
  6. Початковою сторінкою буде база Scopus, але Ви також отримаєте доступ до ScienceDirect; Researcher Discovery, Researcher Academy та Mendeley. Для отримання інформації про кожен ресурс, навчальні посібники та ін. відвідайте веб-сторінку Ресурсного центру.

Важливо: щоб користуватися всіма перевагами безоплатного доступу до дослідницьких інструментів Elsevier, у вашому обліковому записі надавачем доступу слід обрати Complementary Scopus, Access – Ukraine.

Інструкція: Elsevier complimentary access

Зі сподіваннями, що ці ресурси допоможуть продовжити дослідження навіть у цих жахливих умовах та вдячністю STM Journals.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × five =