Книга Ради молодих вчених України 2021

29 липня 2022 року Рада молодих учених при МОН України презентували Книгу “Ради молодих вчених України 2021” в електронному форматі. До участі у написанні книги залучено колективи 133 Рад молодих вчених закладів вищої освіти та наукових установ України, у тому числі Раду молодих вчених Інституту. Загалом книга містить 777 сторінок узагальненої інформації про діяльність, сучасний стан та перспективи активності наукової молоді. Матеріали будуть цікавими для молодих вчених, наукових та науково-педагогічних працівників різного віку.

Книга розміщена за посиланням: http://ysc.in.ua/wp-content/uploads/2022/08/Knyha-Rad-2021.pdf  (інформація про Раду молодих вчених Інституту на ст.186)

Анонсовано початок підготовки у січні 2023 року Книги “Ради молодих вчених 2022. Незламні”. Видання міститиме інформацію про активності Рад молодих вчених у 2022 р. в умовах викликів воєнного періоду, продовження наукової роботи, досліджень колективами молодих вчених, героїчні вчинки наукової молоді, добровольчі, волонтерські проекти, досягнення попри труднощі відбудови та переміщення ЗВО, наукових установ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − eight =