3-й Всесвітній Форум зі Зрошення, організований Міжнародною Комісією з Іригації і дренажу

З 1 по 7 вересня на острові Балі проходив 3-й Всесвітній Форум зі Зрошення, організований Міжнародною Комісією з Іригації і дренажу. Основною темою цьогорічного Форуму було «Розвиток водних ресурсів, продовольства та харчування у конкурентному середовищі». Основними питаннями, що обговорювалися на Форумі були «Забезпечення політичного середовища для водної, продовольчої та енергетичної безпеки», «Роль громадянського суспільства та недержавних гравців з фокусом на фермерів та дорадницькі служби» та «Покращення продуктивності водних ресурсів у сільському господарстві з акцентом на трансформацію сільських територій». Учать прийняло 1400 делегатів, з яких більше 600 чоловік є іноземними гостями.

Робота Форуму проходила у паралельних сесіях, та включала в себе семінари організовані такими організаціями як ФАО, Світовий Банк, Глобальне Водне Партнерство та інші. Для налагодження політичного діалогу у сфері сільського господарства, а саме секторі зрошення та дренажу було проведено Міністерську панель.

В рамках Форуму було проведено тренінг для молодих професіоналів на тему «Розбудова потужностей для підвищення ефективності зрошуваного землеробства» та «Он-лайн система бенчмаркінгу для зрошення та система управління активами». Від молодих учених Інституту брала участь Даниленко Ю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × three =