Засідання круглого столу «Лідерство в освіті і науці»

27 квітня старший науковий співробітник відділу зрошення та дренажу Рушена Купєдінова та аспірант відділу зрошення та дренажу Анастасія Білоброва взяли участь у засіданні круглого столу на тему «Лідерство в освіті і науці» (Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ). Організаторами цього заходу виступили: Рада молодих вчених Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Рада молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України, Асоціація наукових товариств студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених міста Києва за сприяння Ради молодих учених при МОН.

Перед зустріччю учасники круглого столу взяли участь у ознайомчому візиті Ботанічним садом університету, а також запуску квадрокоптера.

В рамках круглого столу було обговорено наступні питання:

  1. Моральне лідерство як фактор економічного розвитку (доповідач Ольга Романенко, член Ради молодих учених при МОН).
  2. Лідерство у історичному аспекті (доповідач Олександр Прохорчук, науковий співробітник лабораторії електронних навчальних ресурсів ІПТО НАПН України).
  3. Розвиток лідерських якостей у контексті проектів Британської Ради в Україні (Марина Галат, голова Спілки молодих вчених НУБіП України).
  4. Виклики молодих вчених – учасників грантів, конкурсів.
  5. Роль рад молодих вчених і наукових товариств у розвитку лідерських якостей молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − 15 =