Оголошено конкурси для молодих вчених

Національна академія аграрних наук України оголосила про наступні конкурси:
1) Конкурс на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених. Для участі необхідно подати до Президії НААН не пізніше 2 квітня 2018 року матеріали в 2-х примірниках на кандидатів в стипендіати від наукової установи.
На здобуття стипендії можуть висуватися наукові працівники, аспіранти, докторанти, інші вчені та інженерно-технічні працівники наукових установ. Вік осіб, які висуваються на здобуття стипендії, не може перевищувати 33 років для осіб, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та 38 років для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються у докторантурі, на час їх висування для участі у конкурсі на здобуття стипендії.
(інформацію щодо оформлення документів можна знайти на веб-сайті Комітету: http://www.kdpu-nt.gov.ua/content/umovi-ta-poryadok-provedennya-konkursu-na-zdobuttya-stipendiy-kabinetu-ministriv-ukrayini-dl)
2) Конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим вченим, які проводять фундаментальні наукові дослідження з пріоритетених напрямів науки і збагатили її визначними науковими здобутками. Організувати документи відповідно до “Положення про Премію Верховної ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних в прикладних досліджень та науково-технічних розробок” та “Інструкції про порядок висунення, оформлення та представлення праць на здобуття щорічних премій Верховної Ради України найталановитішим молодим вченим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та наукових розробок” (Постанова Верховної Ради України від 16 березня 2007 року №775-У) і направити їх у трьох примірниках до Президії НААН не пізніше 9 березня 2018 року.
(інформацію щодо оформлення можна знайти за посиланням: http://www1.nas.gov.ua/nm/contests/awards/VR/Pages/default.aspx)
3) Конкурс на Премію  Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста героя Києва
Щорічно до Дня молоді присуджується 100 премій (розміром 3000 грн. кожна) громадянам України віком від 14 до 35 років, місце проживання яких зареєстровано у місті Києві.
Премія присуджується за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва, здійснені у календарному році, що передує даті її присудження (при цьому можуть також враховуватися досягнення претендента за попередні роки), за однією із номінацій:-наукові досягнення – робота в науковій сфері, проведення досліджень, наявність публікацій, доповідей, тез виступів, патентів, винаходів;

-творчі досягнення – здобуття звання переможця (лауреата, дипломанта) на міських, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, олімпіадах, інших культурно-мистецьких змаганнях; значний авторський доробок у сфері мистецтва, літератури, музики, народної творчості, архітектури, популяризації традиційної культури українського народу;

-внесок у розвиток молодіжного руху – активна робота в напрямку реалізації молодіжної політики, робота з громадськими організаціями, волонтерська діяльність, реалізація соціальних проектів, що спрямовані на популяризацію здорового способу життя та розвитку спорту, патріотичне виховання молоді, працевлаштування, розвиток інтелектуального потенціалу, екологічної свідомості молоді.

Документи подаються до конкурсної комісії, яка формується Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) до 01 березня 2018 року. Організації (суб’єкти подання) мають чітко вказати у характеристиках конкретні заслуги, згідно з якими подаються кандидатури на відзначення премією за відповідними номінаціями.

З текстом розпорядження Київського міського голови № 18 від 14.01.2016 «Про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва» можна ознайомитися на сайті Управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × five =