Академічна доброчесність: проблеми дотримання та пріоритети поширення серед молодих вчених

Вийшла колективна монографія, що розкриває питання поширення ідеї та практик академічної доброчесності серед молодих учених України, і зокрема в контексті етичних стандартів.

У монографії “Академічна доброчесність: проблеми дотримання та пріоритети поширення серед молодих вчених” розглядаються основні проблеми, пов’язані з доброчесністю, з якими стикаються учасники освітньо-наукового процесу закладів вищої освіти; визначається роль наукової етики в розвитку успішної кар’єри науковця. Наводяться основні принципи академічної доброчесності, якими мають керуватися молоді вчені; розглядаються національні та міжнародні нормативно-правові засади для утвердження академічної доброчесності в науковому середовищі.

Видання буде корисним усім, хто працює в системі освіти і науки та займається науково-дослідною та техніко-конструкторською діяльністю, зокрема керівникам закладів, науково-педагогічним і науковим працівникам, молодим ученим, аспірантам і докторантам, магістрантам, студентам та всім, хто цікавиться проблемами академічної доброчесності.

Запрошуємо ознайомитися з текстом збірника!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 14 =